19 decembrie 2008

After -Gala Femeilor de Succes 2008















Dupa cum va scriam cu cateva zile in urma,am participat in data de 17 decembrie la Gala Femeilor de Succes 2008.
Au luat parte nume mari precum dna Tamara Buciuceanu,dna Ileanu Stana Ionescu,dna Maria Dragomiroiu,dna Corina Chiriac,dnul Ion Dichiseanu,dra Alina Dumitru,dna Elena Merisoreanu,dna Margareta Paslaru,dna Gabriela Vranceanu Firea sau dna Elisabeta Lipa .

Ii apreciem sincer pe toti acesti domni pentru efortul pe care l-au depus ani la rand pentru pasiunea lor si ne bucuram ca am putut fi printre ei.

Colegei noastre Cristina,i-a fost inmanat  premiul special pentru "Cea mai tanara femeie de afaceri de succes-Arta si creatie de evenimente".
Reprezinta un motiv de mandrie deoarece insumeaza materializarea multor sacrificii si succese din cadrul Casa Festiv. Ea spune ca  ''meritul este al celor peste 20 de oameni din echipa care pun multa daruire in fiecare proiect al nostru''.

A fost foarte emotionata cand dna Corina Chiriac s-a ridicat si i-a strans mana sau cand dna Elena Merisoreanu a aplaudat-o si i-a spus "Bravo!"...Defapt pentru asta muncim.Pentru aceste bucurii..

Marturisim in acelasi timp ca a fost un pic ciudat sa ne aflam de aceasta data "devant la scene" si nu sa alergam prin spate alaturi de colegii nostri de la lumini,sunet,scena sau programatori..Am inteles ulterior ca veti putea urmari si dumneavoastra  Gala pe 1 si 2 ianuarie 2009 la National Tv.

In incheiere vrem sa le multumim baietilor de la ALBITER,sustinatorilor nostri si nu in ultimul rand tuturor ziaristilor si, surprinzator, colegilor de bransa care ne-au trimis mesaje de felicitare :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari Cristina :)
Ma bucur mult ca in sfarsit se vad roadele muncii tale depuse de-a lungul timpului.
Mult succes in continuare la Casa Festiv !

Mircea Gavrila